От както съм си купил колата е така коланът не винаги отпуска за да бъде поставен, понякога се налага няколко пъти да го дръпна за да мога да го поставя?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пасажерски колан
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеОт както съм си купил колата е така коланът не винаги отпуска за да бъде поставен, понякога се налага няколко пъти да го дръпна за да мога да го поставя?156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщение'Щото го дърпаш рязко и ролката законтря
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Май ще излезе следното:
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеМного е чувствителен!156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщениеНе не не е от това съвсем бавно също го прави
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Коланите имат електрическо блокиране . Това става при наклон на колата Пробвай дали ще ти блокира при хоризонтално положение на колата.
Иначе сваляш кората на колонката и ще видиш два кабела които влизат в ролката. Мисля че ако ги откачиш ще го елиминираш и ще се дърпа нормално.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеКоланите имат електрическо блокиране . Това става при наклон на колата Пробвай дали ще ти блокира при хоризонтално положение на колата.
Иначе сваляш кората на колонката и ще видиш два кабела които влизат в ролката. Мисля че ако ги откачиш ще го елиминираш и ще се дърпа нормално.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
При наклон на колата (страничен или надлъжен)колана не може да се отпусне- блокира. При каране по завои и с по голяма скорост също блокира. На мен специално това много ми допада. Блокажа е електрически. Ще потърся схема да постнаГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеПри наклон на колата (страничен или надлъжен)колана не може да се отпусне- блокира. При каране по завои и с по голяма скорост също блокира. На мен специално това много ми допада. Блокажа е електрически. Ще потърся схема да постна156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
Comment